Er du mustangentusiast? Da er du ikke alene, og du har kommet til riktig sted. På denne siden kan du lese artikler skrevet av andre mustangentusiaster. Og hvem vet, kanskje du også vil lære noe nytt? Du vil i alle fall garantert bli inspirert til å bli litt bedre kjent med verdens kanskje aller kuleste bil. Hørte du kanskje? Nei, verdens kuleste bil. Punktum.

Ford og Shelby

Mustangen er nemlig en fantastisk bil med lange tradisjoner, og det er en bil som står mange bilinteresserte hjerter nær. Med god grunn, må sies. Ford er som de fleste vet den originale Mustangen, mens Shelby er en supertrimmet versjon som mange fartsentusiaster er litt ekstra glade i. Den er selvsagt også designet og produsert av Ford, den amerikanske bilgiganten som er kjent for å levere god kvalitet.

Bli inspirert

På denne siden kan du lese om mustangens historie, som at den første mustangen kom så tidlig som i 1964, om fargevalg (til og med gul er lov!), så vel som den infamøse sangen den tidløse bilen inspirerte. Dette er med andre ord den ultimate nettsiden om den ultimate bilden: mustang.

Visste du?

Visste du for eksempel at det er mustangen som er opphavet til den amerikanske benevnelsen “pony car”? Eller at sjette generasjon mustangs ble lansert i 2015? Bli med videre og du kan lære mye mer om den tidløse amerikanske bilen, et symbol for sin tid i tiår etter tiår. Fun facts er noe alle bil-interesserte synes er kjempegøy, og mustang-interesserte er intet unntak.